Albode İnşaat Dekorasyon / 2020-05-30

Cam Duvar,  Modüler Duvar,  Alçıpan Duvar Sistemleri gibi çok fazla çeşidi mevcuttur.

Bölme Duvar Sistemleri ve Bölme Duvar Çeşitleri
Ahşap Bölme
Akustik Bölme
Alçı Bağlayıcılı Bölme
Alçıpan Duvar Sistemleri
Alüminyum Bölme
Cam Bölme
Cam Duvar Sistemleri
Cleanroom Bölmeleri
Cubicle Sistemler
Çimento Bağlayıcılı Bölme
Düşey Katlanır Duvarlar
Islak Hacim Bölmeleri, 
Kumaş Bölme
Mekân Bölücüler, 
Metal Bölme
Modüler Duvar Sistemleri
Polimer Kökenli Bölme
Room-in-Room Sistemleri
Separatörler
X Işını Geçirimsiz Bölme
Yangına Dayanıklı Bölme
Yatay Katlanır Hareketli Bölme Duvar Sistemleri
 

Bölme duvarlarımız cam, alçıpan ve modüler gibi bir çok seçenek mevcuttur. Bu sistemler çeşitli iç mekanlarda sıkça kullanılmaktadır. Ofis bölme, ev bölme ve çeşitli çalışma alanlarının bölünmesi gibi konularda onlarca farklı sistemimiz arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca ses yalıtımı için de kullanılabilir.
Ofisler, konferans salonları, çok amaçlı salonlar, hastahaneler, balo salonları, toplantı ve organizasyon salonları, kültür merkezleri, restoran salonları, iş merkezleri, eğitim kurumları ve fuar alanları gibi bir çok alanda uygulanabilir.

Küçük veya açık plan bir ofiste sorumlu çalışmalar genellikle çalışanların yoğun çaba ve konsantrasyonunu gerektirir. İşin tamamen devam edebilmesi için, her çalışanın kendi düşüncelerini duyabilmesi için yeterince dinlenmeye ihtiyacı vardır. Ofiste uzun süre sakin kalmak mümkün değil. Bu nedenlerden dolayı, birçok ofiste mantıklı oda bölücüler vardır. 

Modüler Bölme Duvar Sistemleri için güvenilir hizmet arıyorsanız doğru adrestesiniz. Modüler Bölme Duvar Sistemleri cam bölme duvar, modüler bölme duvar, seperatör bölme duvar, hızlı, kaliteli, ekonomik çözümler ve daha fazlası için hemen bizi arayın
Ahşap, cam veya alüminyum malzemeden üniteler ile seçenekler nerdeyse sınırsızdır. Çok sayıda ofis planı seçeneği için değişik sistemlerin kombinasyonu ile aynı tarzda görünümler elde edebilirsiniz.
Modüler Bölme Duvar Sistemlerinde, tüm mimari projelere hizmet verebilecek teknik kadro ve uzman ekibiyle hizmetinizdedir,
Modüler bölme sistemlerimiz estetik, fonksiyon ve mimari özgürlüğü bir araya getirerek modern ofis ortamları elde etmenizi sağlar. Çözümlerimize entegre ses yalıtımı ve akustik sistemler sayesinde optimum çalışma ortamları oluşturabilirsiniz. Çözümlerimiz sayesinde açık ofis alanları fonksiyonel olarak tasarlanmış mekanlara dönüşür. Modüler olmaları ve kolay monte edilebilmeleri sayesinde sadece bugünün değil geleceğin planlarının da esnek bir şekilde uygulanmasını sağlarlar.